Första natten hemma

Godmorgon!

Igår fick vi komma hem från BB och det kändes himla skönt och få komma hem. Nu när jag kan gå och stå, hade en väldigt svår förlossning som jag förstod det och förlorade massa blod för livmodern vill inte dra ihop sig. Kände direkt efteråt att jag aldrig mer kommer gå igenom en förlossning och känns just nu som jag aldrig mer kommer vilja ha sex. Blev sängliggande i över ett dygn efter hon föddes och jag var så ledsen hela tiden att jag inte kunde gå upp ur sängen och hjälpa henne när hon blev ledsen. Så jag är så tacksam att mamma var med och hjälpte mig under hela förlossningen och även när vi fick komma till BB.

Tråkiga är att dom ringde och sa att under förlossningen så har både jag och mamma träffat en barnmorska som testats positiv på Covid, så dom vill ta prov på oss. Både jag och mor tog varit snabb test igår och det visa negativt så det kändes skönt. Men lär göra hos sjukvården också så det kommer in i deras system.

Men efter allt så har jag och min kille skapat ett sånt underbart gulligt litet underverk. Hon är så himla söt så jag dör nästan :D

/Camilla

Gillar