Krångel mage

Godkväll!

Har varit en fullspäckad dag fast jag bara varit hemma, vi gick upp halv 7 då lillfia hade sovit klart. Så jag passade på och gå ner i tvättstugan och boka tid. Var klar med tvätten vid halv 10, sen har jag plockat lite och fixa här hemma medans Alizia har sovit. Sen mot eftermiddagen efter jag ätit min lunch har det varit full rulle med en liten ledsen bebis =/.

Hon har fått så ont i magen, svårt och prutta och bajsar sällan. Blir ledsen själv när jag inte kan göra något mer än vad jag gör och inget är bra. Hjärtskärande skrik, men jag försöker trösta, med mat, ny blöja, massera magen och cyklar med benen, hon får sitta, ligga på magen en stund och så att hon kan rapa. Jag gör verkligen mitt bästa och hon lyckas somna i famnen flera gånger men vaknar av magknip. Åh stackars, har tid på BVC på måndag så då ska jag fråga om jag kan göra något mer än det jag gör för att hjälpa henne.

Men nu har hon sovit inne i sin spjälsäng sedan klockan halv 8, så då passade jag på att ha en kokosolja hårinpackning från STARSKIN i håret typ 30 min sen en dusch och det behövdes verkligen. Ska försöka färga utväxten en gång till sen när jag inte är själv, den är fruktansvärt gul nu haha. Men får se ut så här någon dag till, ska till mamma på måndag så får passa på då :)

/Camilla

Gillar