Vem är jag? Del 1

I 12 stegs behandlingen fick jag skriva i lite om mig själv. Vilka sidor man har och tankar med mera. Det är ganska svårt att svara på egentligen. Vem tänker på så sätt när man får frågan om vem man är? har ni fått frågan? Jag får lite tunghäfta och har svårt att komma på vem just jag är. Men jag kom på lite saker i alla fall under de olika kategorierna jag skulle relatera till efter att ha funderat länge.

Men jag börjar med att presentera mina starka sidor. Jag är driven, företagsam och bestämd. Just bestämd kan ju ha både sina för och nackdelar men jag tror jag använder den egenskapen mest på den positiva sidan för när jag verkligen vill något så fixar jag det och det blir gjort bra. Som person är jag väldigt glad, sprallig och trevlig. Jag tror att jag är en lätt person att umgås med och har vill alla väl och har inga fördomar om folk, utan jag vill bilda min egen uppfattning.

Jag blir arg när ingen lyssnar på mig eller när andra bestämmer hur jag ska känna, och när jag blir nertystad och inte får prata. Det händer mig ganska ofta, det känns ibland som att ingen tar mig på allvar eller så kör de bara över mig. För de vet mina svagheter och spelar på det för att få som de vill. Jag har väldigt svårt att just veta vad jag känner, men när jag känner något så kan jag få som svar att jag inte kan eller borde känna så? så vadå har jag fel känslor då ?. Känslor är knepiga för mig eftersom jag tar in så mycket känslor av alla andra så jag vet inte vilka som är min ens en gång.

/Camilla

Gillar