Andlighet och Healing

Godkväll!

Jag har sedan barnen varif andlig och hittade tillbaka till det för ca 2 år sedan och gick 2 kurser i Rekki Healing stag 1 och 2. Och under den tiden mådde jag ganska bra. Så nu har jag bestämt mig för att få igång det igen och ge mig själv så mycket Healing som möjligt innan förlossningen och utveckla mina kunskaper i modern mediumskap. Och hoppas att Jag hinner klart med kursen innan lilltösen Kommer nog dra ner på tiden när hon oommer men jag tror även att det kan vara en hobby jag kan utveckla för både min och lillans skull. Så man får långt runt sig och styrka.

Så jag tog på lite meditations musik och balanserade mina chakran och kommer fortsätta göra det någon dag på raken för att få ro.

Även lagt mina tarot kort i fönstret så de får ladda på sig bra energier. sen ska jag göra en läggning på mig själv för att komma igång sen kommer jag kunna ta emot andra som vill ha bli lästa med Tarot kort och även distans Healing.

Mer om det kommer senare, när jag kommit igång och fått mig själv på den nivån jag ska vara innan jag väljer att hjälpa andra. 🥰

Några som är intresserade som jag får öva på? Tarot läggning eller distans Healing?
släng in en kommentar i så fall.

jag uppdaterar mer när jag kommit igång och känner att jag kan öva på andra :)

/Camilla

Gillar