BeeMoo baby monitor

Hejsan!

Shit vad kallt det har varit i dag alltså. Var till soptippen med massa kartonger och skräp, så då bet kylan i totalt. -18 grader stod det i bilen. Men nu så är det inte alls mycket kvar att göra i vardagsrummet i alla fall och i källaren är det också klart och allt är i mitt förråd som ska vara där. Dock vill jag köpa lite hyllor att sätta upp för att ställa prydnader och ljus med mera i varje rum typ. Det får komma med tiden de också, hinner ju inte med allting innan bebisen kommer ut.

Tur jag fixade lägenhet själv i alla fall. Om jag hade väntat på soc så hade jag vell inte fått någon ännu och vilken panik jag hade haft då alltså. Så nej jag är glad över att jag är så pass duktig att ta tag i saker själv så att det bli gjort.

Jag beställde nu en baby monitor förra veckan så det kom nu i början på veckan, har inte öppnat och kolla hur dom fungerar än. Men det ska jag göra när jag börjar få lite mindre saker att göra i lägenheten. Men den ska ha musik melodi och nattlampa och så, tänkte att det kan vara skönt att ha i fall man ska ner i tvättstugan som ligger en trappa ner :)

/Camilla

Gillar