Eftermiddags Pizza

Åh jösses vad jag är slut, så himlans trött. Tänkte att jag skulle ta en dusch och lägga mig men det blev ett inlägg och tvätta ansiktet bara och resterande i hudvårdsrutinen. Dagen slutade med att ett däck på vagnen är trasigt, men sån hur är så hittade min faster på en provisorisk lösning och pappa ska hjälpa mig att hitta rätt skruv så jag slipper köpa ett nytt däck till vagnen. Behöver ju verkligen vagnen eftersom hon somnar i den varje kväll, men kommer inte kunna gå ut på promenad förens det är åtgärdat.

Jag och min faster beställde lite pizza och satt först ute i solen efter jag varit ute på promenad, så lillfia har fått varit med och kolla på lite påskpynt och när vi kom upp så blev det och leka lite innan mat sen såg man på henne att hon var så himla trött och somnade med flaskan i munnen men direkt den försvann så vaknade hon igen. Hon blev så ledsen så jag blev ledsen, usch gillar inte när hon blir så där ledsen för jag blir lika ledsen. Men till slut efter lite vaggande i famnen och sen i vagnen så lyckades hon somna. Mitt lilla hjärsta <3

Juste jag sminka ju mig idag också och tog på lite fransar, på korten ser det bra ut men i verkligheten kändes dom lite för mycket om man vill ha en naturlig look. Dom var en aning för långa, har ett till par jag ska prova också så får se om dom är nå bättre ^^. Jag är ju inte så duktig på att ta på mig dom heller men övning ger färdighet :)

/Camilla

Gillar