Paket på ingång

Godmorgon!

Såg i postnord appen att det förhoppningsvis kommer hem lite paket idag :D Alltid lika kul. Såg ut som lillfias box kommer idag så vi ska öppna tillsammans. Ja jag hade ju tänkt börja filma lite men tydligen så kom det inte med något simkort och inte en liten lagring i kameran så jag ska se till och åka in och köpa så fort som möjligt så jag kan börja fota och filma. Har ju lite produkter och boxar som ska öbåde fotas och filmas. Så får spara filmningen till sen och lägga allt i en hög så jag håller kolla på allt XD.

Igår beställde jag massa ytterkläder till både höst och vinter till Alizia, åh hon kommer bli så fin verkligen :D Ska försöka göra en liten H&M Haul på min kanal med kläder jag beställt åt henne. Har ju blivit en hel del nu eftersom hon gått upp en storlek och hösten och vintern är på gång.

Idag ska vi ut på promenad till apoteket och eventuellt ner på affären och hämta lite paket sen. Men nu ska jag börja fixa mig efter en dusch och har hunnit bädda rent nu på morgonen i alla fall, så städningen är på gång den också XD. Juste fick en fin kaffebryggare när jag fyllde år också, precis vad jag behövde slipper jag dricka kallt kaffe.

/Camilla

Gillar