Eye mask

Godmorgon!

Varit uppe i två timmar och druckit lite kaffe och väntar på att nyhetsmorgon ska börja, synd det börjar vid 8 på helger. Jag är ju uppe så tidigt så har inget annat och titta på till kaffekoppen ^^. Nu sitter jag med en eyemask från Mia Cosmetics som ska ge botox effekt haha. Visst jag har inte hunnit få rynkor ännu men jag kan ju förebygga med att använda sånna produkter.

Hade velat gå ut och gå idag så jag får göra av med lite energi som jag har överskott av i kroppen, men eftersom vagnen inte är hel och ett jävla skit väder så får det bli en inne dag i dag igen. Så jag får göra lite saker inne, ska fixa madrassen i sängen som jag skulle ha gjort hela veckan men jag glömmer bort och kommer på det på kvällen igen, men nu har jag skrivit upp det i alla fall.

Pratade med psykiatrin igår och läkaren rekommenderade en ny medicin som jag ska börja ta innan utredningen, vet inte hur jag ska göra med den. Jag tänker att man får vell bäst resultat på utredningen utan mediciner? fast det är ändå den jag kommer få börja med efter utredningen ändå. Hmm, jag ska fundera till i morgon så får jag ringa dom på måndag och säga hur jag ska göra.

/Camilla

Gillar