Fler frågor, fler svar

Hej!

Kom nyss hem efter att ha träffat pojkvännen ett tag, men nu när jag kom hem blev jag så jäkla trött. Så jag har redan börjat att göra mig klar för kvällen. För idag blir det nog att sova tidiga, men inte nu för då vaknar jag mitt i natten. Tänkte fortsätta på lite frågor jag besvarat under behandlingen.

Tror jag i hemlighet att jag är galen eller har en obotlig sjukdom? - Har trott på senare år att det kanske är något fel, men det har jag fått konstaterat av läkare också. Har bipolär diagnos.

Känslomässigt störd eller instabil? - Både jag och nej. Jag har svårt att känna och hur man ska känna i vissa situationer. Jag kan säga till någon att jag känner så men personerna säger att det kan inte vara så. då ger jag mig och tror jag uppfattat fel eller att det är så att jag inte kan känna.

Känner jag mig "tokig" men håller dessa känslor inom mig? - Jag håller det mesta känslorna inom mig eller om jag ens vet hur jag ska känna. Jag har alltid mått bra utåt men hur mår jag egentligen inom mig? Jag tror jag aldrig mått riktigt bra, okej men inte helt bra.


/Camilla

Gillar