Flytten påbörjad

God kväll!

Idag har jag varit till mamma som bjöd på lunch och min mormor och moster kom förbi och åt med oss för att både jag och mamma fyllt år. Jag fick 2 par mamma leggings, super bra ju. Så nu har jag i alla fall byxor så jag klarar mig hela graviditeten. Då är det bara upptill jag behöver köpa in så jag har lite att byta med.

Jag och mor började även flytta lite av mina grejer till pappa. Jag ska ju bo i samma lägenhetshus som min far, så då har vi börjat plocka ur hos mamma så det bara är att flytta allting en trappa upp sen när jag får nycklarna till lägenheten. Kan va skönt och ha allt på plats där, och jag har ju redan grejer där. Men fick höra nu av pappa att det är en klädkammare i lägenheten också, gud va bra :D En liten Walk in closet, det hade jag i min första lägenhet och det var juh underbart :) Åh vad jag längtar nu tills jag får nyckeln.

Hade lite parfymer kvar hos mamma också som jag köpte in när jag hade salong så ska ta ett lukt prov på alla och se vilka jag vill ha kvar och resterande får tjejerna som jag bor med kika på om de vill ha :)

/Camilla

Gillar