Min Konsekvenslista Del 3

Då ska jag fortsätta på min konsekvenslista som jag fått på grund av missbruket inom både droger, alkohol och spelandet. Jag tror det är ganska nyttigt att se dessa saker nu i nykterheten för det är saker som man absolut inte tänker på när man är inne i sin neråt spiral. Man lever så destruktivt så man fattar inte ens att det inte är bra eller vad man nu ska säga haha.

Vissa saker är så svart att förklara för jag fattar ibland inte ens själv varför det kan bli på vissa sätt eller varför man tänker och gör som man gör. Jag har lärt mig en hel del av den här sjukdomen när jag varit på behandling och stödboende, men ändå så vet jag så väldigt lite om den. Den är konstig eller nått?

Jo, fysiska konsekvenser då! Vaken flera dygn tär på kropp och hjärna osv, Känner ingen hunger, så det kan gå flera dagar utan att äta något. Jag levde på typ en halv knäckebrödsmacka varannan dag förut bara för att jag inte skulle svimma när jag gick någonstans, men jag höll mig för det mesta inne i lägenheten och det tär ju på en helt och hållet. Så näringsbrist delux och vätskebrist för törsten försvinner ju också. Det gick så långt en gång att det till och med sved när jag kissa för jag var så uttorkad att det liksom var så himla koncentrerat :O Man får dålig hygien och hy, Man tar han om sig mycket sämre för antingen orkar man inte eller så glömmer man eller så skiter man helt enkelt i de. Man tappar uppfattningen om vissa saker. Nej, usch tur jag är nykter nu alltså.

/Camilla

Gillar