Ny badad

Godmorgon!

Sitter och dricker kaffe och Alizia har nyss somnat efter ett skönt bad. Väldigt kul att hon tycker det är mysigt och skönt nu, första gången var det jätte läskigt och hon blev så ledsen när jag tog upp henne, det blev vell för kallt. Lilla gumman då!

Idag har jag lite städning på schemat, damma och fixa golven och vattnet blommor. Jag har fortfarande inte tagit död på blommorna jag har hemma och det är verkligen kort I taket, har jag aldrig lyckats med förut haha.

Har börja tänkte lite smått på om jag ska påbörja min behandling igen snart, kanske nästa månad. Men det känns egentligen inte som jag behöver det för just nu har jag inte tid och jag väljer att inte tänka på droger. Jag har inte haft sug på hur länge som helst och jag går på provtagning och jag har ett barn och bry mig i. Det känns inte ens som jag haft ett beroende ens en gång längre. Så varför börja gräva i de igen? Det är mycket gammalt och gamla känslor man tag upp i en behandling. Ska prata med min handläggare när hon kommer på hembesök i slutet av månaden. Jag vet inte hur man ska tänka, men juni har jag endast fokus på mitt barn och det finns inget annat i mitt liv ❤

/Camilla

Gillar