Sinful.se

I annonssamarbete med Sinful

Jag har varit till barnmorskan på efterkoll och allt ser bra ut och jag läkt i hop som jag ska där nere. Så nu kan lusten få komma tillbaka utan att jag behöver tänka på något utan bara och köra på med sexlivet igen, har velat vänta med alla sånna tankar tills jag fick komma till BM för efterkoll. Då min pojkvän och jag inte bor ihop så är det ju perfekt och ha 1 eller flera sexleksaker hemma när lusten fallen in och man inte har möjlighet att vara med sin parner. Eller att ha med leksaker för att piffa upp sexlivet lite med sin partner.

Jag fick faktiskt ett kit från Sinful av en kompis till mig i julklapp förra året, då hon tyckte jag va tråkig att jag inte hade några leksaker haha. Så det tackar jag henne för det, Jag har haft innan men dom blir ju lite utslita efter ett tag och hade inte införsaffat mig något nytt. Så min vän tänkte på mig den julen att jag måste ha. Man har ju sina favoriter och jag är ett fan av den klassiska Rabbiten som förgyller min vardag när lusten kommer och min partner är långt i från.

Alltid kul och prova något nytt och Sinful erbjuder supermycket för både kvinnor och män så kika in deras hemsida och passa på och klicka hem något du gillar som du behöver byta ut eller prova något nytt som du aldrig provat någon gång :D Just nu har dom upp till 40% rabatt å olika sexleksaker :)

LÄNK TILL SEXLEKSAKER

/Camilla

Gillar