Stor pyjamas

Godmorgon!

I dag är min lilla bebis 10 dagar gammal, och hon är så duktig på natten. Sover så att jag får lov att väcka henne och ge mat när klockan ringer, men som sagt man känner sig lite elak när hon sover så gott. Började ge henne D droppar igår också, så får hoppas att hon inte reagerar på dom.

Jag köpte ju en gullig pyjamas åt henne från Cubus i minsta storleken 50/56 och den är alldeles för stor. Har några plagg i endast 50 och de passar mycket bättre, men hon växer i allting snart :)

Kan bara sitta och titta på henne hur länge som helst för att hon är så jävla söt. Tänk att den där lilla söta krabaten har legat i min mage i 9 månader.

Hade en hemsk förlossning och förlorade mycket blod och nu när jag tänjer efter så hade jag kunna förblödit om de inte fått livmodern att dra ihop sig. Började grina när jag tänkte på det så jag är tacksam och lycklig att mamma va med och såg att jag inte mådde bra så att barnmorskorna kunde reagerar i tid. Jag tuppade av och blev likblek i ansiktet, så tur jag inte va själv på förlossningen för vad hade hänt då. Men jag fick en helt underbar gullig liten tjej för allt detta och jag håller på att återhämta mig efter allt.

/Camilla

Gillar