Universum

Hör gud eller universums kraft mina böner? - Jag tror att min inre kraft och energi visar mig vägen igenom livet, det som händer ska hända och det händer med mening för framtiden. Jag brukar inte be precis men ibland kan jag tänka eller säga högt något som jag tänker på eller funderar över.

Är jag älskad av en högre kraft? - Det måste jag vara, annars hade jag varit död idag. Jag har åkt in på lasarettet 4 eller 5 gånger med överdos och en gång kom jag in livlös. Så det är ett under att jag lever idag, det måste vara tack vare min högre kraft och skyddsängel. Och jag vet vem min skyddsängel är och jag är evigt tacksam!. Jag saknar honom otrolig mycket.

Tänk att man bara skakar av sig det och kör på igen efter man kommer från lasarettet, det är sjukt och man inser verkligen att man är sjuk. Drogen tar över och man vill bara ha mer trots man nyss var livlös. Det förintar hjärnan. Jag kan se tillbaka lite lättare nu när jag accepterat att jag har ett beroende och klarar inte det här själv, så vissa bitar i livet hamnar på plats i mitt tänkande.


/Camilla

Gillar