Vecka 35

Hej!
Idag går jag in i vecka 35, tänk att jag varit gravid så länge. Helt sjukt! Haft en otroligt bra graviditet med noll besvär, det enda jag känner nu är förvärkar och sammandragningar men det är ju normalt och att jag blir slut fortare när jag gör saker och känner mig tung när jag rör på mig. Var ju på ultraljud för 2 veckor sen och så vägde hon nästan 2 kg och växer som hon ska :) Och allt har sett bra ut hela vägen så jag är otroligt tacksam för det.

Har varit nere i några dagar nu för det händer mycket i livet och lite panik över att jag inte har alla möbler och grejer till bebis. Så jag ska ringa soc idag igen och be dom skynda sig för nu är det inte långt kvar.

Förlossningen kommer snart och har mycket tankar om det eftersom det är knas mellan mig och pappan. Vill ju egentligen att han ska vara med och delaktig men det har inte riktigt varit så under en period och tror att vi kommer gå skillda vägar, så är egentligen väldigt ledsen eftersom det verkar inte bli som jag hoppats på och önskat att vi skulle bli en liten familj. Men framtiden får visa vad som händer. Jag kommer iallafall inte behöva vara själv under Förlossningen, mamma kommer vara med hur det än blir.

Har ingen helkropps spegel nu i lägenheten så kan inte uppdatera med bild på gravidmagen ^^

Har hittat en sjukt gullig klänning jag ska beställa åt henne som hon kommer kunna ha till sommaren på Shein :)

/Camilla

Gillar