Veckans Schema

Då var det en ny vecka och jag har idag varit nykter i 101 dagar, det går framåt och känns lättare med tiden trots lite motgångar och utmaningar man stöter på under tidens gång men än så länge har jag kunna hållit mig på den bra banan i stället för att trilla tillbaka till gamla tankar och mönster. Dock så kommer de och går ibland men jag försöker då prata om dem med antingen personal, vännerna eller mamma. De får mig in på rätta tankarna igen. Tacksam att jag har dom!

Jahapp schema för veckan då, Har mycket att göra i början av veckan och sen planar det ut men det kan ju dyka upp saker under veckans gång som måste göras.

Måndag: Till soc med intyg och andra papper, Laga lunch på boendet och va på husmöte.

Tisdag: Samtal med teraputen och 1 timmes behandling på öppenvården.

Onsdag: Till optikern för körkortskoll och glasögon.

Torsdag: Tvätta

Fredag: Vattna

Lördag: Inget planerat

Söndag: Ev köra grejer till pappa

Det kanske ser lite ut för er andra som har jobb och så vidare men med tanke på hur jag levt innan och varit utbränd och så vidare så är det mycket saker. Förut vart det jätte mycket för mig när jag bara hade endast 1 sak att göra på en vecka. Men nu börjar jag få tillbaka lite rytm och rutin och försöker att återgå till det gamla innan jag började missbruka och innan jag blev sjukskriven. Så jag försöker att hitta tillbaka sakta men säker i balans med allt så det inte går för fort fram.

/Camilla

Gillar