Vem är jag?

Jag är en snart 30 årig tjej från Dalarna, nybliven mamma. Alizia snart 4 månader. Jag har varit nykter i 11 månader efter att ha levt i missbruk i ca 7-8 år. Jag fick reda på att jag var gravid i vecka 9-10, jag sökte direkt hjälp och tog nästan 1 månad innan jag lyckades bli helt nykter. Och jag fick komma på hem och bodde där från juni till oktober då jag fick en lägenhet innan de var jag hemlös, fick bo i bil eller hos vänner.

2018 slutade jag jobba och la ner mitt företag och åkte iväg på behandling, jag klarade 6 månader nykter då, men tog återfall och har sedan dess bott på hem i ca 1-2 månader åt gången sen tagit återfall och sedan bott hos vänner eller när jag klivit av hos min mamma. Jag va hemlös utan pengar och bara knarka, så jag är så stolt över mig själv att jag kommit så långt nu.

Alizia blev mitt kall och min räddning. Jag älskar min dotter och kommer kämpa för henne och göra allt för att hon ska ha de bra. Tack vare henne så lever jag ett helt annat liv idag. Jag har ett hem, pengar och fått hjälp att bli kvitt drogerna. Jag ska kämpa mig framåt och hoppas att jag klarar det här och få ett normalt liv. Hon är mitt allt och min ängel. Gud börjar nästan grina när jag skrivet det här. Men jag är så lycklig och fan jag klara det den här gången 🥰

/Camilla

Gillar

Mest lästa