Vem är jag? Del 2

Då ska jag fortsätta på vem är jag? som jag gjort i 12 stegsprogrammet. Det är ju bra även för er som läser min blogg. Ni får lära känna mig bättre och även tänka på dessa saker själv också. Vem är du? Då ska jag gå in på vad jag själv tycker jag är bra på. Jag är bra på att plugga, företagande, ta hand om andra människor och djur. Det är faktiskt ganska bra egenskaper, men de kan ju även ställa till det lite granna.

Mina svaga sidor är att jag är sämre på att ta han om mig själv, alla andra går före mig själv. Jag är inte viktig i mitt liv, men nu när jag är gravid så får jag använda det jag är bra på. Ta hand om andra och genom att jag tar hand om min lilla knodd i magen så följer ju jag med på köpet och under tiden jag är nykter och jobbar med mig själv så kommer jag kunna hitta mig själv och mitt eget värde.

Det bästa är nog att jag har börja se dessa saker nu och det måste ju vara gravidhormonerna ^^. Det händer så mycket bra saker för mig nu, det är nästan för bra? men beroende personligheten kommer och går men jag har inte nappat på vad den försöker göra. Jag måste vara stark för MIN DOTTER <3

/Camilla

Gillar